Ara
ÜYE OLUNGİRİŞ
Kabusecha Japon yeşil çayı.



Gyokuro çayında olduğu gibi Kabusecha (Kabuse Cha) çayı da hasat edilmeden bir süre önce gölgelenir. Bu sayede daha çok klorofil üreten çay bitkisi daha farklı bir tada sahip olur. Gyokuro çayı toplanmadan önce 3 hafta gölgelenirken, bu süre Kabusecha için 2 haftadır.

İçerdiği yüksek oranda klorofil çayın tadını etkilerken aynı zamanda daha yüksek antioksidan içerirler. Sencha'dan daha yumuşak bir için deneyimi sunan Kabusecha rengi, kokusu ve tadı ile çok özel, kaliteli ve gurme bir çaydır.



İçindekiler: Yeşil çay

Hazırlama önerileri: 85 °C - 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.

Servis sayısı: Ortalama 35 fincan

Net: 50 g

TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER

Kabusecha

YEŞİL ÇAY. JAPONYA.

Kabusecha Çayı. (50 gr)

2 Sefer Demleme 4-5 Dakika Servis - 35 Fincan

CH 85

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz.

ÜCRETSİZ KARGO

50 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli alınmaz. Daha düşük siparişlerde kargo ücreti 5 TL’dir.

AYNI GÜN KARGO

15.00’a kadar verilen siparişler aynı iş günü kargoya verilir.

Bu ürün hakkında henüz yorum yapılmamış. Yorum yapmak için üye olabilirsiniz...

Japonya

<< >>
  • Kabusecha - Japonya
  • Kabusecha - Japonya
  • Kabusecha - Japonya
Çay Tipi : Yeşil Çay
Ülke : Japonya
Kafein : Az Kafeinli
Aroma/ Saf Çay : Saf Çay
Fiyat Aralığı : 20+